@PPUtrecht.nl e-mail

Als je een rol vervult of als het belangrijk is dat je persoonlijk vanuit een PPU adres kan communiceren kunnen er één of meerdere mailadressen aan je worden toegewezen. Zou je in de toekomst jouw rol in een cirkel neerleggen dan wordt het e-mailadres inclusief inhoud overgenomen door de ICT-cirkel van de Piratenpartij Utrecht. ICT zal zorgdragen dat het e-mailadres en inhoud wordt overgedragen aan een opvolger.
We willen graag benadrukken dat e-mailadressen voor rollen en/of cirkels niet voor privédoeleinden gebruikt mogen worden daar de inhoud van de mailbox kan worden overgedragen.

Persoonlijke e-mailadressen zullen altijd persoonlijk blijven.

E-mailinstellingen

Webmail https://webmail.pputrecht.nl/
   
IMAP-server imap.transip.email
IMAP-poort 993
   
SMTP-server smtp.transip.email
SMTP-poort 465
   
SSL (IMAP/SMTP) Ingeschakeld
Gebruikersnaam Jouw E-mailadres
Wachtwoord Wordt apart verstrekt
Kan opnieuw ingesteld worden via de webmail

Wil het instellen van je e-mailadres niet lukken dan kan je in de FAQ van TransIP kijken, mocht het daarna toch niet lukken laat het dan weten.

Wachtwoord

Wachtwoorden worden niet per e-mail verstrekt omwille van veiligheidsredenen. Je wachtwoord is verkrijgbaar door een bericht via Signal (of SMS), neem voor meer informatie contact op met ICT: ict@pputrecht.nl.

We raden ten zeerste aan om het verkregen wachtwoord gelijk te wijzigen. Dit kan via de webmail:

  1. Kies na het inloggen rechtsboven voor ‘Settings’

2.    Kies in het menu voor ‘Password’, geef hier je oude- en tweemaal een nieuw wachtwoord in.

3.    Kies voor ‘Save’

Bepaalde mailadressen worden beheerd middels een ticketingsysteem (OTRS). Als dit van toepassing is dan krijg je daar apart uitleg over. Voor verdere vragen kan je contact opnemen met ict@pputrecht.nl.