ALV 2019: Agenda en informatie

Beste leden van de vereniging Piratenpartij Utrecht, leden van de vereniging Piratenpartij Nederland woonachtig in de provincie Utrecht, en geïnteresseerden,

Hierbij nodigen we jullie uit voor de Algemene Ledenvergadering (ALV) van de vereniging Piratenpartij Utrecht. Deze zal plaatsvinden in “In de 3 Krone”, aan de Oudegracht 227 in Utrecht op zondag 16 juni 2019 van 16.00 uur tot 17.30 uur. Aansluitend organiseren wij een borrel zodat we de gelegenheid kunnen gebruiken om elkaar weer eens “in real life” te zien.

De agenda en stukken voor de ALV zijn in te zien via https://pputrecht.nl/alv2019.

Op deze ALV zullen onder andere leden voor de Kascommissie verkozen worden. Daarom de oproep aan iedereen die daarmee wil helpen om te reageren op de vacature voor Kascommissielid.

De rol vertrouwenspersoon is ingevuld, en heeft geen maximale termijn. Er is echter altijd een mogelijkheid een tweede vertrouwenspersoon aan te stellen, daarom is ook deze vacature opengesteld.

Het bestuur dient statutair te bestaan uit minimaal 3 en maximaal 5 leden. Dit betekent dat er twee posities beschikbaar zijn, daarom is ook deze vacature opengesteld.

Kan je als lid van de Piratenpartij Utrecht niet aanwezig zijn? Geef dan door wie je machtigt om namens jou te stemmen. Geen stem is een verloren stem!

Er is wanneer dit uitvoerbaar is (in verband met de situatie rondom het landelijk bestuur Piratenpartij Nederland) ook een beperkt stemrecht voor leden van de Piratenpartij Nederland woonachtig in de provincie Utrecht. Meer informatie daarover is te vinden op https://pputrecht.nl/alvstemrechtnietleden.

Vragen ontvangen we graag op bestuur@pputrecht.nl. We rekenen op jullie aanwezigheid!

Met vriendelijke groet,

Namens het bestuur van de Piratenpartij Utrecht,

Maarten van der Pol