ALV

Kom je ook?

ALV 2021 op zondag 30 mei

Beste leden van de vereniging Piratenpartij Utrecht, leden van de vereniging Piratenpartij Nederland woonachtig in de provincie Utrecht, en geïnteresseerden,

hierbij nodigen wij jullie uit voor de Algemene Ledenvergadering (ALV) van de vereniging Piratenpartij Utrecht. De ALV zal dit keer online plaatsvinden via Jitsi 8×8 Meet op zondag 30 mei 2021 van 16.00 uur tot 17.30 uur. Aansluitend organiseren wij een ‘virtuele borrel’ om weer eens bij te kunnen praten. Zodra de omstandigheden het weer toelaten ontmoeten we je uiteraard graag in levenden lijve.

De agenda en stukken voor de ALV zijn zoals altijd in te zien op onze website.

Er zijn op dit moment vacatures opengesteld voor de rol van vertrouwenspersoon, de rol van kascommissielid, en de rol van bestuurslid. Ben jij geïnteresseerd in een van deze rollen? Bekijk dan onze vacaturepagina om meer te weten te komen, en neem gerust contact met ons op via bestuur@pputrecht.nl als je nog vragen hebt.

Kan je als lid van de Piratenpartij Utrecht niet aanwezig zijn? Geef dan door wie je machtigt om namens jou te stemmen. Geen stem is een verloren stem!

Er geldt wanneer dit praktisch uitvoerbaar is ook een beperkt stemrecht voor leden van de Piratenpartij Nederland woonachtig in de provincie Utrecht. Meer informatie daarover is te vinden op onze website.

Vragen over de ALV ontvangen we graag op bestuur@pputrecht.nl. We rekenen op jullie aanwezigheid!

Met vriendelijke groet,

Namens het bestuur van de Piratenpartij Utrecht,

Abram Kleijweg