Geen categorie

ALV 2022 op zondag 26 juni

Beste leden van de vereniging Piratenpartij Utrecht, leden van de vereniging Piratenpartij Nederland woonachtig in de provincie Utrecht, en geïnteresseerden,

hierbij nodigen wij jullie uit voor de Algemene Ledenvergadering (ALV) van de vereniging Piratenpartij Utrecht. De ALV zal dit keer plaatsvinden op zondag 26 juni 2022 van 16.00 uur tot 17.30 uur in Buurthuis In de 3 Krone, Oudegracht 227 in Utrecht. Aansluitend gaan we een drankje doen in de stad om weer eens bij te kunnen praten.

De agenda en stukken voor de ALV zijn zoals altijd in te zien op onze website.

Er zijn op dit moment vacatures opengesteld voor de rol van vertrouwenspersoon, de rol van kascommissielid, en de rol van bestuurslid. Ben jij geïnteresseerd in een van deze rollen? Bekijk dan onze vacaturepagina om meer te weten te komen, en neem gerust contact met ons op via bestuur@pputrecht.nl als je nog vragen hebt.

Kan je als lid van de Piratenpartij Utrecht niet aanwezig zijn? Geef dan door wie je machtigt om namens jou te stemmen. Geen stem is een verloren stem!

Er geldt wanneer dit praktisch uitvoerbaar is ook een beperkt stemrecht voor leden van de Piratenpartij Nederland woonachtig in de provincie Utrecht. Meer informatie daarover is te vinden op onze website.

Vragen over de ALV ontvangen we graag op bestuur@pputrecht.nl. We rekenen op jullie aanwezigheid!

Met vriendelijke groet,

Namens het bestuur van de Piratenpartij Utrecht,

Abram Kleijweg